Fotbal

Juventus má zájem o 24letého obránce Arsenalu Chiviola

Podle „Corriere dello Sport“ je nový trenér Juventusu Thiago Motta ohledně levého obránce Arsenalu Kiviola velmi optimistický a doufá, že se týmu podaří získat mladého polského obránce letos v létě. Silný zájem o Chiviola zároveň projevilo také AC Milán a očekává se, že letos v létě dojde k urputné přestupové bitvě.

Chiviolovi vyprší smlouva s Arsenalem až v roce 2028. V minulé sezóně nastoupil za Arsenal 30krát, zaznamenal 1 gól a 3 asistence. Jeho vynikající výkon a stabilní obranné schopnosti přitáhly pozornost mnoha bohatých klubů. V současné době je přestupová hodnota Chiviola přibližně 30 milionů eur.

Juventus se po méně než ideální sezóně aktivně rekonstruuje. Po nástupu trenéra Thiaga Motty do funkce se pustil do budování konkurenceschopnějšího týmu. Představení mladých a potenciálních hráčů je nejvyšší prioritou Juventusu a přidání Chiviola vlije obraně týmu čerstvou krev.

AC Milán má také velký zájem o Chiviolu. Milán si v posledních několika sezónách vedl dobře a doufá, že zůstane konkurenceschopný tím, že přivede mladé a nadějné hráče. Chiviolova všestrannost a důslednost vzadu z něj dělají ideální cíl pro Milana.

Pro Arsenal je Chiviol důležitým článkem budoucnosti týmu. Navzdory rostoucímu zájmu o přestupový trh nemusí Arsenal nikam spěchat, aby mladého obránce vyřadil. Trenér Arsenalu Mikel Arteta vkládá velké naděje do budoucnosti Chiviola Doufá, že Chiviol může v týmu nadále růst a stát se obranným pilířem týmu v příštích letech.

Spekulace o budoucnosti Chiviola budou pokračovat s blížícím se letním přestupovým obdobím. Zájem Juventusu a AC Milán nepochybně zvýšil napětí této přestupové války. Bez ohledu na to, který tým si Chiviol nakonec vybere, jeho budoucnost je plná nadějí a výzev. Pro mladého polského obránce bude každý krok vpřed důležitým milníkem v jeho kariéře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *