NFL

Síla Chrise Jonese je jedním z hlavních faktorů úspěchu Kansas City Chiefs.

Za každým dobře placeným hráčem stojí výsledek jeho tvrdé práce. Slavný defenzivní tahák Chris Jones právě oslavil 30. narozeniny. Je nesmírně nadšený, že může nadále nosit svůj oblíbený dres Kansas City Chiefs a dělat to, co miluje. Poté, co Chiefs udělali mnoho kompromisů, Chris Jones nadále nosil dres číslo 95, jak si přál, což byl také výsledek, který si nejvíce přál. Chris Jones od svého vstupu do NFL dosáhl mimořádných úspěchů a jeho kariéra je předurčena k mimořádné cestě.

Ve své nováčkovské sezóně s Kansas City Chiefs byl Chris Jones vybrán do All-Rookie Teamu a několikrát byl vyhlášen Defenzivním hráčem měsíce a týdne. Během své kariéry byl Chris Jones pětkrát vybrán do Pro Bowlu, dvakrát do prvního týmu All-Pro a třikrát do druhého týmu. Díky společnému úsilí hráčů Chiefs pomohl Chris Jones týmu vyhrát tři šampionáty Super Bowl. Chris Jones hrál klíčovou roli ve finále minulé sezóny a tým plně důvěřuje jeho schopnostem.

Přestože Chris Jones způsobil během procesu prodloužení smlouvy určité nepříjemnosti, vždy se držel svého přesvědčení a byl odhodlán pomoci týmu dosáhnout nejlepších výsledků. Možná je to právě loajalita a houževnatost Chrise Jonese k Kansas City Chiefs, která mu vynesla prodloužení smlouvy na maximum. Houževnatost a vůdcovství Chrise Jonese jsou bezpochyby jedním z hlavních faktorů úspěchu Kansas City Chiefs. Nejen, že ukázal vynikající osobní schopnosti a talent ve hře, ale také významně přispěl k týmu. Každý tým přikládá schopnostem hráče velký význam a pouze zachováním absolutní síly mohou hráči v týmu zůstat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *