NHL

Vladimir Tarasenko vyhrál Stanley Cup v různých týmech během pěti let

Po skončení rozpisu NHL dojde k vyvrcholení výměn a obnovení smluv. Soudě podle výkonů v minulé sezóně má každý tým nový plán a otázka, zda hráči zůstanou, nebo odejdou, se stala nejkritičtějším faktorem. Někteří hráči mají vždy své mistrovské štěstí a nepřímo se stávají smyslem určitých týmů. Poté, co se Vladimir Tarasenko v roce 2024 rozhodl obléknout dres Florida Panthers, tým v této sezóně vyhrál Stanley Cup.

Poté, co se Vladimir Tarasenko stal neomezeným volným hráčem, byl pozván, aby se co nejdříve znovu připojil k Detroit Red Wings. Výkon Vladimira Tarasenka je solidní. Není to nijak zvlášť výjimečný hráč, ale za posledních pět let vyhrál dva mistrovské tituly. Vladimir Tarasenko přispěl 6 góly a 8 asistencemi v 19 zápasech za Florida Panthers, poté přispěl 5 góly a 4 asistencemi ve 24 zápasech v mistrovské hře týmu. Florida Panthers se rozhodli neprodloužit smlouvu s Vladimirem Tarasenkom a místo toho ho nechali odejít ve volném prostoru.

Za poslední dva roky se síla Detroit Red Wings zvýšila a tým se také těší na další slavné období. Vladimir Tarasenko má štěstí, které obyčejní lidé nemají, takže může dosahovat různých výsledků, když nosí dres Detroit Red Wings. Detroit Red Wings podepsal s Vladimirem Tarasenkem dvouletou smlouvu s průměrnou roční hodnotou 4,75 milionu USD v naději, že pomůže týmu dosáhnout lepších výsledků. Detroit Red Wings provedli pro novou sezónu mnoho úprav a Vladimir Tarasenko byl také velmi rád, že může znovu nastoupit v tak nadějném týmu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *