NBA

DeRozan se připojí ke Kings za tři roky, 76 milionů dolarů v podpisu a obchodu

V dohodě, která přitáhla širokou pozornost, DeMar DeRozan podepsal tříletou smlouvu v celkové hodnotě 76 milionů USD formou podpisu a obchodu a oficiálně se připojil k Sacramento Kings (Sacramento Kings). Tento krok byl nejen důležitým zlomem v DeRozanově kariéře, ale měl také hluboký dopad na budoucnost Kings.

DeMar DeRozan je jedním z nejtalentovanějších střelců v NBA Od vstupu do ligy v roce 2009 je známý svou vynikající střelbou ze střední vzdálenosti a skórováním. V devíti sezónách v Torontu Raptors byl čtyřikrát All-Star a pomohl týmu několikrát dostat se do play-off. Nicméně v roce 2018 byl DeRozan vyměněn do San Antonio Spurs v dohodě, která poslala Kawhiho Leonarda do Toronta a nakonec pomohla Raptors získat jejich první titul NBA v historii franšízy.

Sacramento Kings se v posledních letech snažilo najít kmenového hráče, který by dovedl tým do play off. Kings se naposledy probojovali do play off v roce 2006 a od té doby se tým přestavoval a trápí se. Příchod DeRozana nepochybně dal Kings šanci.

Smlouva na 76 milionů dolarů je pro veterána, který je v lize řadu let, rozumná částka. Metoda sign-and-trade nejen umožňuje DeRozanovi získat kompenzaci, kterou si zaslouží, ale také umožňuje Kings pracovat pružněji v rámci platového stropu. Prostřednictvím této transakční metody se Kings vyhnou ostré konkurenci s ostatními týmy na volném trhu a zároveň ponechají určitý prostor pro budoucí operace.

Přidání DeMara DeRozana znamená novou kapitolu pro Sacramento Kings. Přestože tým stále čelí mnoha výzvám, příchod DeRozana nepochybně zlepšil celkovou sílu a konkurenceschopnost týmu. Toto rozhodné rozhodnutí vedení Kings ukazuje jejich ambice a důvěru v budoucnost týmu.

V nové sezóně bude mít DeRozan příležitost znovu prokázat svou cenu a pomoci Kings dosáhnout cíle vstoupit do play off. Pro fanoušky Kings je to čas naděje a očekávání. Příchod DeMara DeRozana může být důležitým krokem v obrodě Kings.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *