NBA

Basketbalový tým USA vyhrál tři v řadě v olympijském zahřívacím turnaji

Olympijské hry 2024 se blíží. Basketbal je také důležitou událostí na olympijských hrách. NBA je chrám basketbalistů. Mnoho vynikajících basketbalistů z celého světa se nemůže dočkat, až přijdou na ligu NBA, obléknou si tento hrdý dres NBA a budou cválat na bojišti NBA.

Mnoho vynikajících basketbalistů z celého světa je oporou ligy NBA. A když je zavolá národní tým, nezbývá jim, než se vrátit do národního týmu. Nedávno porazil americký basketbalový tým mužů srbský basketbalový tým mužů 105:79 v olympijském přípravném utkání. Basketbalový tým USA sdružuje nejlepší basketbalisty NBA: LeBrona Jamese v dresu Los Angeles Lakers, Curryho v dresu Golden State Warriors a Embiida v dresu 76ers. Všichni se snažili pro americký basketbal. Srbský mužský basketbalový tým má pouze Nugget Jokic. Srbský mužský basketbalový tým měl ve skutečnosti čtyřstranný double kill proti hvězdné sestavě amerických mužů v basketbalu.

Americký mužský basketbalový tým, který má hvězdnou sestavu, vyhrál tři po sobě jdoucí olympijské přípravné zápasy poté, co porazil srbský mužský basketbalový tým. Od roku 2020 americký mužský basketbalový tým vyhrál čtyři po sobě jdoucí olympijské zlaté medaile a čtyři po sobě jdoucí olympijské šampionáty. To plně demonstruje sílu a dědictví amerického mužského basketbalového týmu. Může basketbalový tým USA letos znovu vyhrát olympijský titul a dosáhnout na svůj pátý olympijský titul v řadě?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *