Chelsea zvažuje znovu podepsat Felixe, Atlético Madrid nutně potřebuje získat finanční prostředky
Fotbal

Chelsea zvažuje znovu podepsat Felixe, Atlético Madrid nutně potřebuje získat finanční prostředky

Jednání Chelsea o přestupu s Atléticem Madrid se dostala do slepé uličky, která zahrnuje výměnu více hráčů. Uvádí se, že Blues zvažují znovu podepsat portugalského útočníka Joaa Felixe a tato dohoda může být klíčem k dosažení dohody mezi oběma kluby.

Felix byl na krátkou dobu zapůjčen do Chelsea dres v sezóně 2022-23, ale jeho herní příležitosti byly omezené, celkem 20 zápasů a 4 góly. Minulý rok byl Felix zapůjčen do Barcelony a hráč veřejně prohlásil, že Barcelona byla jeho vysněným klubem. Letos v létě však může znovu přestoupit a Chelsea má zájem přivést ho zpět na Stamford Bridge.

Uvádí se, že Chelsea projednává dohodu týkající se Connora Gallaghera s Atléticem Madrid a na oplátku se Felix může vrátit do Anglie. Atlético Madrid potřebuje získat finanční prostředky na představení záložníka Chelsea Gallaghera a útočníka Manchesteru City Alvareze, takže je připraveno prodat některé hráče.

Samu Omorodiong byl původně ideálním kandidátem na uspokojení této potřeby. Původně souhlasil se sedmiletou smlouvou s Chelsea fotbalový dres dětský, ale neprošel lékařskou prohlídkou, kvůli které se propadl transfer za 40 milionů eur a Samu se musel vrátit do Madridu.

Tento neúspěch způsobil, že Atletico doporučilo Felixe do Chelsea. Očekává se, že celkové náklady Atletica na představení Gallaghera a Alvareze překročí 100 milionů liber, takže musí získat finanční prostředky prodejem více hráčů. Přestože Felixův první hostující výkon v Chelsea nebyl uspokojivý a dokonce se setkal s mnoha kritikami, očekává se, že tento přestup přinese nové příležitosti pro obě strany.

Pro Chelsea přinese znovuzavedení Felixe více možností do ofenzivního zakončení týmu a Felix opět v modrém dresu je také příležitostí prokázat svou sílu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *