Fotbal

2.kolo Premier League: Chelsea venku porazila Wolves 6:2

Ve druhém kole Premier League Chelsea vyzvala Wolves venku. V prvním poločase byly obě strany nerozhodné 2:2, ale ve druhém poločase Chelsea naplno nasadila hattrick a třešničku na dortu přidal Felix. 2 a vyhrál dvě po sobě jdoucí hry. fotbalový dres Tento zápas nejen rozveselil fanoušky Chelsea, ale také dal týmu skvělý start do nové sezóny.

Toto vítězství 6-2 demonstrovalo bohaté ofenzivní metody dres Chelsea a efektivní výkon. Hráči pod vedením nového trenéra Pochettina dobře plnili taktiku a také spolupráce týmu se jevila jako klidnější. Vynikající výkony ofenzivních hráčů, jako jsou Havertz, Sterling a Mudrick, dodaly fanouškům plnou důvěru ve vyhlídky Chelsea v této sezóně.

Velké vítězství Chelsea položilo pevný základ pro cestu novou sezónou Premier League. Tým ukázal nejen silnou palebnou sílu v útoku, ale poměrně solidně si vedl i v obraně. Chelsea bude v příštích zápasech čelit přísnějším zkouškám, ale fanoušci doufají, že Blues budou moci pokračovat ve své současné dobré formě a zahájí tak silnou výzvu v šampionátu Premier League.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *