Fotbal

Dánsko prohrálo s Německem a nepodařilo se mu postoupit do čtvrtfinále

Dánsko nevytvořilo pohádkový fotbalový turnaj. S Německem prohráli 0:2. Dánští hráči hráli opravdu dobře, ale bohužel jejich soupeř, německý tým, byl velmi silný. O tři roky později, s jiným srdcem, Christian Eriksen znovu oblékl dres Dánska, ale bohužel neuspěl. Jako kdysi slavného záložníka Christiana Eriksena mu jeho kariéra dala příliš mnoho testů a příliš unavila jeho tělo.

Po zápase odcházel ze hřiště zklamaný Christian Eriksen. S evropským pohárem se loučil jen neochotně. Ztracený Christian Eriksen seděl na zemi, jako by ztratil duši, díval se na mrtvolu a přemýšlel o své vlastní hodnotě. V posledním evropském poháru dánský tým úspěšně postoupil do semifinále bez Eriksena. Tentokrát se Eriksen vrátil na toto padlé bojiště, ale nedokázal vést tým vpřed.

Silný Eriksen bude také ronit slzy, když bude čelit prohrané hře. Poté, co viděl Eriksenův smutný výraz, Cross převzal iniciativu a utěšeně ho objal. Jelikož jsou oba silní záložníci, Kroos v tuto chvíli chápe Eriksenovy vnitřní pocity. Soupeřovu vytrvalost stále obdivuje. Německý tým udělal v této sezóně skutečně velký pokrok a ve hře se jen tak nevzdá. Také dánský tým po prohře odešel důstojně. Dánskému celku se opět nepodařilo postoupit do čtvrtfinále Evropského poháru a Christian Eriksen se také rozloučil s možná poslední šancí na účast v kariéře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *