NFL

Aaron Rodgers håper å flytte til Egypt for nye muligheter

Aaron Rodgers har vært på sidelinjen i nesten ett år på grunn av en akillesseneskade. Denne gangen tok han ikke på seg en NFL-trøye på trening, men valgte å reise for å komme seg etter skaden. Etter å ha spilt bare fire kamper i 2023-sesongen, fikk Aaron Rodgers gradvis tilbake mentaliteten gjennom trening. Selv om han ennå ikke offisielt har spilt for New York Jets, har fansen alltid hatt tillit til hans evner. Da skaden rammet, følte Rodgers seg som en synder for en tid.

Rodgers har alltid hatt en dyp interesse for egyptisk kultur og håper å bruke denne offseason til å justere tankegangen hans. I løpet av de siste fem årene ser det ut til at Rodgers har lidd under sluttspillets forbannelse og har slitt med å oppnå ideelle resultater. Egypt er et hellig sted, og Rogers håper inderlig å endre sin skjebne her. Mens fraværet hans fra trening regnes som et uunnskyldt fravær, insisterer New York Jets på at det ikke vil påvirke prestasjonen hans med laget.

New York Jets forblir trygge på Rodgers, og gir ham frihet til å planlegge offseason-aktiviteter. Da han begynte i Jets i 2023, fikk Rogers den mest alvorlige leddbåndsrivningen i karrieren. Nå som sesongen er over, er Rogers prestasjoner etter returen svært etterlengtet. New York Jets tror på hans evner, og fansen kan bare vente tålmodig på øyeblikket han skinner på banen igjen.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *