Fotbal

Problémem je soudržnost Portugalska

Vznikly čtyři nejlepší týmy Evropského poháru 2024, ale portugalská fotbalová reprezentace mezi nimi není. Portugalská fotbalová reprezentace byla poražena francouzskou fotbalovou reprezentací ve čtvrtfinále. Penaltové rozstřely jsou bolavým místem mnoha národních týmů. Mbappe byl klidný, když znovu viděl Cristiana Ronalda. Všiml si fotbalového dresu č. 7 svého idolu.

Ronaldo je sice idolem Mbappeho v jeho kariéře, ale dres s číslem 7 v Realu Madrid mít nemůže. Mnoho fanoušků se domnívá, že chyby Joao Felixe v penaltovém systému jsou klíčem a staly se problémem pro portugalskou fotbalovou reprezentaci, která má být vyloučena. Avšak každý portugalský fotbalový reprezentant, který je na konci penaltového rozstřelu, bude mít dva výsledky: úspěch nebo neúspěch. Francouzská fotbalová reprezentace od začátku mistrovství Evropy v roce 2024 do dneška nepředvedla takové výkony jako na mistrovství světa. Stav francouzské fotbalové reprezentace letos fanoušky nevzrušoval, naopak je naplňoval pochybnostmi a nespokojeností. S atmosférou portugalské fotbalové reprezentace je velký problém a národní tým stále nevykazuje silnou soudržnost. Každý začínající hráč má své představy a nesnaží se pomoci národnímu týmu spolupracovat s Ronaldem.

Kapitánská páska Cristiana Ronalda má malý efekt a jeho vedení nemá žádný vliv na portugalskou fotbalovou reprezentaci. S výjimkou Pepeho, který stále podporuje Ronaldovo rozhodnutí, jsou jejich počty příliš malé na to, aby se v jedenáctce změnilo. Ronaldo po zápase nebrečel Tohle je možná naposledy, co se kapitánská páska objeví na jeho dresu Portugalska. Cristiano Ronaldo a portugalská fotbalová reprezentace se loučí s evropským pohárem 2024 a bezpočet fanoušků se může rozloučit jen se svým idolem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *